2012. február 23., csütörtök

NIKE túrázó vízlepergetős kályhameleg kabát, M, új - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


NIKE - túrázó sportdzseki, vízlepergetős vászonból, igen erős anyagú, túrázásra alkalmas kivitel.  EREDETI  - M-es méretben ( nem piacos! ) Uniszex viselet.  ÚJ!  -  a leg-leg felső - engineered to the exact specifications of championship athletes - minőség és fazon igenyességével.  nagyon ritka, gyönyörű, komoly termék,  ilyet nem látni csak igen-igen ritkán!  Listaár töredékéért!
Méretek:
Kérésre lemérem.  Kérlek, addig ne üsd le, míg a méretekben nem vagy biztos, kérdezz előtte, mert ha kérdés nélkül leütötted, és nem felel meg a méret, utána reklamációt már nem tudok elfogadni!  
Figyelem!! Mielőtt licitálnál,  légyszíves ALAPOSAN győződj meg az alábbiakról:
A termék méretei: ha nincsenek lemérve, feltétlenül kérdezz, mielőtt leütöd, szívesen lemérem!  
A termék minősége: azaz új, nem új-e a termék
Ár, fizetési feltételek 
Személyes átvétel feltételei, helyszíne
Postázás szállítás feltételei
Csak akkor üsd le a termékem, ha a fenti paraméterek megfelelnek számodra, mert licitet nem törlök. Ha leütötted, s ennek ellenére neked nem felel meg a termék (pl. nem áll jól, nem tetszik mégsem,  stb-stb... ), akkor a továbbiakat magad kell, hogy megoldjad. Köszönöm!
NÉZD MEG TÖBBI TERMÉKEMET, MINŐSÉG OLCSÓ ÁRON A BOLTI ÁR TÖREDÉKÉÉRT, SZINTE MINDEN ÚJ!!!
HA TÖBB TERMÉKET VÁLASZTASZ, POSTAKÖLTSÉGET IS SPÓROLHATSZ!
Termékeim
Értékeléseim
Saját oldalam
Személyes átvétel Bp-en, a XIII. kerben, a Westendben, vagy postán is elküldöm, ha nem nehezebb 2 kg-nál, ajánlott levélként, az áru súlyától függően. Ha nehezebb 2 kg-nál, csomagban megy, postaköltsége a mindenkori csomagfeladási díj szerint. Postázást csak az előre elutalt összeg megérkezése után vállalok, s miután számlámon van a pénz, aznap feladom.
UTÁNVÉTRE NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-12 15:59
. NIKE túrázó vízlepergetős kályhameleg kabát, M, új - Jelenlegi ára: 9 990 Ft